Opskrift på kyllinge-pastasalat

Kyllinge-pastasalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    53 %

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • salt, peber
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk stødt estragon eller basilikum
  • 250 g kogt pasta, f.eks. skruer eller penne
  • 500 g tomater i tykke både
  • 1 snittet rødløg
  • 3 grillede, flåede peberfrugter
  • estragon, mynte, basilikum eller andre krydderurter
  • 25 g små, sorte oliven.

Sådan gør du

  1. Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det på panden i varm olie ca. 3 minutter på hver side. Dryp balsamico over, krydr med estragon og hæld hele pandens indhold over den kogte pasta og vend de resterende ingredienser i. Smag til med salt, peber, evt. yderligere kryddergrønt og servér.