Hot & hurtig aftensmad: Kyllingekebab
Sund aftensmad med masser af smag.
4
Ingredienser
- 500 g kyllingeinderfilet
- 1 udkernet, meget fintsnittet rød chili
- 1-2 fed knuste hvidløg
- 4 spsk sojasauce
- 1 tsk honning
- 1 tsk olie
- salt, peber
- Salat:
- 1 håndfuld persille
- 2 udkernede, snittede æbler og lidt citronsaft
- kødet af 1 avokado i tern
- 25 g salte pistacienødder
- Chilisauce:
- 1,5 dl sød chilisauce
- 1 tsk fishsauce
- 1 fed knust hvidløg
- 0,5 dl limesaft
- lime
- 1 pakke fuldkorns-nan
Sådan gør du:
- Læg kyllingefileterne i et fad. Bland chili, hvidløg, sojasauce og honning samt olie og vend kyllingekødet med den krydrede blanding. Lad kødet trække længst muligt, før det sættes på træspid. Steg kyllingespiddene 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten. Rør ingredienserne til chilisaucen sammen og smag den til. Server kyllingespid med salat, chilisauce og lunt nan-brød.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%