kebab

Hot & hurtig aftensmad: Kyllingekebab

Sund aftensmad med masser af smag.

4

Ingredienser

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • 1 udkernet, meget fintsnittet rød chili
  • 1-2 fed knuste hvidløg
  • 4 spsk sojasauce
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk olie
  • salt, peber
  • Salat:
  • 1 håndfuld persille
  • 2 udkernede, snittede æbler og lidt citronsaft
  • kødet af 1 avokado i tern
  • 25 g salte pistacienødder
  • Chilisauce:
  • 1,5 dl sød chilisauce
  • 1 tsk fishsauce
  • 1 fed knust hvidløg
  • 0,5 dl limesaft
  • lime
  • 1 pakke fuldkorns-nan

Sådan gør du:

  1. Læg kyllingefileterne i et fad. Bland chili, hvidløg, sojasauce og honning samt olie og vend kyllingekødet med den krydrede blanding. Lad kødet trække længst muligt, før det sættes på træspid. Steg kyllingespiddene 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten. Rør ingredienserne til chilisaucen sammen og smag den til. Server kyllingespid med salat, chilisauce og lunt nan-brød.
  2. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%