kylling

Kyllingelår & couscous

Det bliver ikke nemmere − og sundere.

4

Ingredienser

  • 8 kyllingeunderlår
  • MARINADE:
  • ½ dl sweet chilisauce
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 1 spsk reven skal af øko-appelsin
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 2 tsk olie
  • COUSCOUS:
  • 2,5 dl kogende vand
  • 2,5 dl fuldkornscouscous
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • 3 fed knuste hvidløg
  • fintreven limeskal + limesaft + lime til servering
  • 1 udkernet, hakket agurk
  • 1 udkernet, hakket peberfrugt
  • 200 g cherrytomater i halve
  • 150 g tørrede abrikoser
  • 1 lille bdt. finthakket persille
  • ½ potte hakket koriander og mynte

Sådan gør du:

  1. Læg kyllingelårene i et stort fad. Pisk marinaden sammen og vend den med kyllingelårene. Dæk fadet til og sæt det i køleskabet i minimum 10 minutter.
  2. Tag kyllingelårene op og læg dem på grillen i 20 minutter. Vend dem undervejs.
  3. Hæld kogende vand over couscoussen, lad den trække, til den har opsuget al væde. Rør den løs med en gaffel. Smag til med olie, salt, peber og hvidløg samt limeskal og -saft. Bland derefter al salaten i.
  4. Server de grillede kyllingelår med salaten og ekstra lime.