Kylling

Kyllingesalat i rispapir

Let frokost eller måske en del af din næste buffet.

4

Ingredienser

  • 8 stk. ricepaper for wraps
  • Fyld:
  • 200-250 g strimlet kyllingekød
  • kødet af 1 mango i strimler
  • 1-2 stilke bladselleri
  • 1 gulerod
  • udkernet rød peberfrugt
  • 8-10 sukkerærter i lange, tynde strimler
  • 2-3 forårsløg
  • mynte eller koriander
  • Drys:
  • 1-2 spsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk chiliflager
  • 1 dl chilidip-sauce

Sådan gør du:

  1. Skær alle grønsager i lange, tynde strimler, bland dem med kylling og mango samt stilke af koriander og mynte. Dyp rispapiret i koldt vand 1-2 minutter. Læg arkene fladt ud og fyld strimlet kød, grønt, frugt og krydderurter på, før de rulles sammen. Drys rullerne med sesam og chili og spis dem med chilidip-sauce.
  2. Tips: Du kan også lave rullerne med rejer eller oksekød.
  3. Energi pr. person: 290 kcal, fedt 14%, protein 23%, kulhydrat 63%