Opskrift på kyllingesalat med æble

kyllingesalat med æble

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal

2

Ingredienser

  • 350 g broccoli (1 hoved)
  • 200 g kylling, f.eks. forstegt fra Levevis (kan købes i f.eks. Netto og Føtex)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Dressing
  • 1 lime, saften heraf
  • 10 g pesto
  • 6 g rapsolie
  • lidt salt og peber
  • evt. 1 knsp. stødt spidskommen
  • 100 g æble
  • 10 g mandler
  • 50 g sorte oliven

Sådan laver du kyllingesalat

  1. Pluk broccolien til buketter. Hæld kogende vand over, og lad det trække ca. 3-5 min. Snit kylling og peberfrugt i strimler, og pluk basilikumbladene. Rør limesaft, pesto, olie, salt, peber og stødt spidskommen sammen. Rør det hele sammen i en skål. Hak æblet og mandlerne og pynt med dem og oliven toppen. Anrettes på en tallerken.