Kyllingesalat med grønne asparges

Kyllingesalat med grønne asparges

(6 personer)

Ingredienser

  • 300 g kogt eller stegt kyllingekød uden skind og ben
  • 1 forårsløg
  • 2 stænger bladselleri
  • Dressing:
  • 1 dl mayonnaise
  • ½ dl piskefløde pisket til skum
  • 1 spsk. citronsaft
  • ¼ tsk. sukker
  • ½ tsk. dijonsennep
  • friskkværnet sort peber
  • salt
  • evt. bredbladet persille til pynt

  1. Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i 2 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand ca. 2 min. Afdryp dem i en sigte, og afkøl dem. Skær kyllingekødet i tern. Snit forårsløget. Skær bladselleristængerne i små tern.
  2. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt. Vend asparges, kylling, forårsløg og bladselleri i. Gem lidt aspargeshoveder og bladselleritern, og pynt med dem til sidst.