Kyllingesalat med grønne asparges

Kyllingesalat med grønne asparges

Dejlig klassisk kyllingesalat med grønne asparges

4 personer

Kyllingesalat med grønne asparges

  • 10 grønne asparges
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ¼ tsk. sukker
  • 2 tsk. hyldeblomst- eller æblecidereddike
  • 1-2 stilke bladselleri i små tern
  • 200 g kogt afkølet kyllingekød i mindre stykker
  • salt, peber
  • 4 skiver rugbrød gerne ristet
  • Pynt:
  • 4 sprødstegte skiver bacon og persille

Sådan laver du kyllingesalat med grønne asparges

  1. Skær den træede ende afaspargesene. Skær aspargesenei 2 cm stykker. Kogdem 2 min. i letsaltet vand,og afdryp dem i en sigte. Tagaspargeshovederne fra tilpynt.
  2. Rør mayonnaise, cremefraiche,sennep, sukkerog eddike sammen. Vendasparges, bladselleritern ogkyllingekød i. Smag til medsalt og peber. Fordel i portionsglas.Pynt med aspargeshoveder,sprøde baconskiverog persille.