Kyllingesalat med grønne asparges
Dejlig klassisk kyllingesalat med grønne asparges
4 personer
Kyllingesalat med grønne asparges
- 10 grønne asparges
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche 18 %
- 1 tsk. dijonsennep
- ¼ tsk. sukker
- 2 tsk. hyldeblomst- eller æblecidereddike
- 1-2 stilke bladselleri i små tern
- 200 g kogt afkølet kyllingekød i mindre stykker
- salt, peber
- 4 skiver rugbrød gerne ristet
- Pynt:
- 4 sprødstegte skiver bacon og persille
Sådan laver du kyllingesalat med grønne asparges
- Skær den træede ende afaspargesene. Skær aspargesenei 2 cm stykker. Kogdem 2 min. i letsaltet vand,og afdryp dem i en sigte. Tagaspargeshovederne fra tilpynt.
- Rør mayonnaise, cremefraiche,sennep, sukkerog eddike sammen. Vendasparges, bladselleritern ogkyllingekød i. Smag til medsalt og peber. Fordel i portionsglas.Pynt med aspargeshoveder,sprøde baconskiverog persille.