Kyllingesalat med karry og basilikum
En klassiske kyllingesalat med cornichoner og basilikum, der giver den bid og aroma. Servér f.eks. retten til frokost.
4
Ingredienser
- 2-3 kyllingebryster
- 1½ spsk olivenolie
- salt og peber
- 1½ dl græsk yoghurt
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk karry
- ½ -1 fed finthakket hvidløg
- 2 spsk finthakket basilikum
- salt og peber
- 2-3 små hjertesalathoveder
- lidt citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl groft revet eller høvlet parmesan
- friskkværnet sort peber
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- Tilbehør: brød
Sådan laver du kyllingesalat
- Steg kyllingebrystkødet på en pande med olivenolie til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
- Lad det afkøle lidt og skær det herefter i skiver.
- Rør græsk yoghurt sammen med mayonnaise, dijonsennep, karry, hvidløg, basilikum, salt, peber og vend kyllingekødet i dressingen.
- Tag bladene af hjertesalaten og pluk dem i grove stykker.
- Anret et fad med hjertesalaten.-Dryp citronsaft, olivenolie og drys groft revet parmesan henover og krydr med sort peber. Kom kyllingesalaten herpå og drys med basilikumblade.