Opskrift på kyllingesalat med karry og basilikum

Kyllingesalat med karry og basilikum

En klassiske kyllingesalat med cornichoner og basilikum, der giver den bid og aroma. Servér f.eks. retten til frokost.

4

Ingredienser

  • 2-3 kyllingebryster
  • 1½ spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1½ dl græsk yoghurt
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk karry
  • ½ -1 fed finthakket hvidløg
  • 2 spsk finthakket basilikum
  • salt og peber
  • 2-3 små hjertesalathoveder
  • lidt citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl groft revet eller høvlet parmesan
  • friskkværnet sort peber
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • Tilbehør: brød

Sådan laver du kyllingesalat

  1. Steg kyllingebrystkødet på en pande med olivenolie til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
  2. Lad det afkøle lidt og skær det herefter i skiver.
  3. Rør græsk yoghurt sammen med mayonnaise, dijonsennep, karry, hvidløg, basilikum, salt, peber og vend kyllingekødet i dressingen.
  4. Tag bladene af hjertesalaten og pluk dem i grove stykker.
  5. Anret et fad med hjertesalaten.-Dryp citronsaft, olivenolie og drys groft revet parmesan henover og krydr med sort peber. Kom kyllingesalaten herpå og drys med basilikumblade.