Opskrift på kyllingesalat med spidskål og basilikum

Kyllingesalat med spidskål og basilikum

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    490 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 300 g kogt eller stegt kyllingekød
  • 1 lille, fintsnittet spidskål
  • 1 bundt snittede forårsløg
  • 1 dl snittede basilikumblade.
  • Dressing
  • 2 fed knust hvidløg
  • ¼ dl majsolie
  • ¼ dl limejuice
  • 2 spsk Fish Sauce
  • 1 tsk rørsukker.
  • 4 store ciabattaboller.

Sådan gør du

  1. Riv kyllingekødet i mindre stykker og bland det med kål, løg og basilikum.
  2. Kom ingredienserne til dressingen i en beholder og ryst dem sammen.
  3. Hæld dressingen over salaten, bland omhyggeligt og servér med brød.