Kyllingesandwich
(2 personer)
Kyllingesandwich
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 kyllingebryster
- 1 squash
- 2 spsk olivenolie
- 1 lille fed hvidløg
- 2 sandwichboller eller 4 skiver brød
- 2-3 spsk Dijonnaise (færdigkøbt sennepsmayonnaise)
- salatblade
- 2 tomater
- salt og peber
- Bank kyllingebrysterne lidt ud.
- Vask squashen og skær deni skiver på skrå.
- Rør olivenolie sammen med knust hvidløg,salt og peber og pensl det på kylling og squash. Steg dempå en varm grill eller grillpande 10-12 min.
- Flæk bollerneog rist dem evt. let. Smør dem med Dijonnaise og læg demsammen med skyllede salatblade, kylling, squash og tomatskiver.
- Server straks.