Kyllingesandwich

Kyllingesandwich

(2 personer)

Kyllingesandwich

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 12 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 kyllingebryster
  • 1 squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 sandwichboller eller 4 skiver brød
  • 2-3 spsk Dijonnaise (færdigkøbt sennepsmayonnaise)
  • salatblade
  • 2 tomater
  • salt og peber

  1. Bank kyllingebrysterne lidt ud.
  2. Vask squashen og skær deni skiver på skrå.
  3. Rør olivenolie sammen med knust hvidløg,salt og peber og pensl det på kylling og squash. Steg dempå en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  4. Flæk bollerneog rist dem evt. let. Smør dem med Dijonnaise og læg demsammen med skyllede salatblade, kylling, squash og tomatskiver.
  5. Server straks.