Kyllingesommersalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:28 %
- Kulhydrat:42 %
4
Ingredienser
- 500 g kogt, stegt eller grillet kyllingebryst.
- 1 radicchiosalat
- lidt egeblad- eller mangold-salat
- 50 g rucola
- 1 snittet rødløg
- 5 stilke persillle
- 200 g kogt pasta, evt. fuldkornspasta.
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- 35 g pinjekerner
- 50 g rosiner (sultanas)
- 3 spsk Marsala eller sherry
- 2 spsk sherryeddike
- salt, peber.
- 1 spsk olivenolie.
Sådan gør du
- Riv kyllingekødet i mindre stykker.
- Del og riv salaten i grove stykker og bland kyllingekød med salaterne, rødløg og persilleblade.
- Varm olien og rist pinjekerne gyldne heri ved svag varme, tilsæt rosiner, vin samt vineddike, flyt panden fra varmen, rør olien i og smag til med salt og peber.
- Dryp dressingen over salaten og servér.