Opskrift på kyllingesommersalat

Kyllingesommersalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    42 %

4

Ingredienser

  • 500 g kogt, stegt eller grillet kyllingebryst.
  • 1 radicchiosalat
  • lidt egeblad- eller mangold-salat
  • 50 g rucola
  • 1 snittet rødløg
  • 5 stilke persillle
  • 200 g kogt pasta, evt. fuldkornspasta.
  • Dressing:
  • 1 spsk olivenolie
  • 35 g pinjekerner
  • 50 g rosiner (sultanas)
  • 3 spsk Marsala eller sherry
  • 2 spsk sherryeddike
  • salt, peber.
  • 1 spsk olivenolie.

Sådan gør du

  1. Riv kyllingekødet i mindre stykker.
  2. Del og riv salaten i grove stykker og bland kyllingekød med salaterne, rødløg og persilleblade.
  3. Varm olien og rist pinjekerne gyldne heri ved svag varme, tilsæt rosiner, vin samt vineddike, flyt panden fra varmen, rør olien i og smag til med salt og peber.
  4. Dryp dressingen over salaten og servér.

Tip

Kan laves på under et kvarter, hvis du har en rest kylling.