Kyllingewok med asparges og cashewnødder

Kyllingewok med asparges og cashewnødder

Kyllingewok med asparges og cashewnødder

  • 500 g kyllingebryst
  • 3 spsk. olie
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 forårsløg
  • 250 g grønne asparges
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 2 spsk. fishsauce eller sojasauce
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sukker
  • peber
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • 1 dl cashewnødder
  • Pynt:
  • evt. frisk koriander
  • Tilbehør:
  • jasminris og evt. sød chilisauce

  1. Skær kyllingekødet i tern. Varm en wok eller dyb stegepande op med 2 spsk. olie. Steg kyllingeternene gyldne og gennemstegte, og tag dem op på en tallerken.
  2. Rens peberfrugterne, og skær dem i fine strimler. Snit løgene i tynde skiver. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker.
  3. Steg, peberfrugter, løg og asparges i wokken 3-4 min. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og tilsæt også hvidløg, fishsauce, sojasauce, sukker, peber, ingefær og limesaft. Kog retten op et par min. Server pyntet med cashewnødder og evt. koriander.