Kyllingewok med asparges og cashewnødder
Kyllingewok med asparges og cashewnødder
- 500 g kyllingebryst
- 3 spsk. olie
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 3 forårsløg
- 250 g grønne asparges
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 2 spsk. fishsauce eller sojasauce
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. sukker
- peber
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- 1 dl cashewnødder
- Pynt:
- evt. frisk koriander
- Tilbehør:
- jasminris og evt. sød chilisauce
- Skær kyllingekødet i tern. Varm en wok eller dyb stegepande op med 2 spsk. olie. Steg kyllingeternene gyldne og gennemstegte, og tag dem op på en tallerken.
- Rens peberfrugterne, og skær dem i fine strimler. Snit løgene i tynde skiver. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker.
- Steg, peberfrugter, løg og asparges i wokken 3-4 min. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og tilsæt også hvidløg, fishsauce, sojasauce, sukker, peber, ingefær og limesaft. Kog retten op et par min. Server pyntet med cashewnødder og evt. koriander.