Opskrift på panna cotta med jordbær

Lækker panna cotta med jordbær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    170 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    71 %

4

Total:1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 4 dl minimælk
  • 1 dl fløde 9%
  • korn af 1 stang vanille
  • 50 g rørsukker
  • 2 spsk blomsterhonning
  • 4 blade husblas.
  • 250 g jordbær
  • 1 spsk finreven skal af ubehandlet lime.

Sådan gør du

  1. Kom mælk, fløde, vaniljekorn- og stang i en gryde med sukker og honning.
  2. Varm det hele under omrøring til kogepunktet, og rør til sukkeret er helt smeltet. Læg husblasen i blød i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i den varme, krydrede mælkeblanding. Rør, til husblasen er helt opløst. Sigt mælkeblandingen over i 4 glas og stil dem koldt et par timer – evt. natten over.
  3. Pynt med jordbær og reven limeskal ved serveringen.

TIP

Servér den i glas eller kopper i stedet for at vende den ud.