Teboller med chokolade

Teboller med chokolade fra Emmerys

Uhm! De bløde teboller med chokolade fra Emmerys kan man blive afhængig af. Heldigvis kan du selv bage dem efter opskriften her.


TEBOLLER MED CHOKOLADE

(ca. 12 stk)

35 g gær

Ca. 2,5 dl lunkent vand

1 tsk. salt

65 g rørsukker

1 æg str. L 

550 g. hvedemel

60 g blødt smør

100 g. hakket mørk chokolade

1 pisket æg til pensling

1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, sukker og æg, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen skal være klistret men fast. 

2. Rør smørret i, og evt. lidt mere mel, hvis dejen er for klistret. Rør chokoladen i til sidst. 

3. Rul forsigtigt dejen til små boller, og lad dem hæve i ca. 1 time til dobbelt størrelse. Pensl bollerne med pisket æg. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 9 min, til de er flotte og gyldne på toppen.

► SE OGSÅ: Emmerys hvide brownies

► SE OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie

► SE OGSÅ: Snickers-haps