wraps

Lækre wraps til at tage med

Få to gode opskrifter på wraps med avocado, tomat, pesto og salat eller roastbeef og remoulade.

Ingredienser

  • Wraps med avocado, pesto og mozzarellafyld:
  • 1 avocado
  • 1 tomat
  • 1 kugle mozzarella i skiver
  • 1 håndfuld salatbladeWraps – køb gerne de grovepesto
  • Pesto til 2 stk:
  • 1 stort bundt frisk basilikum eller en anden krydderurt
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk pinjekerner
  • 5 spsk friskrevet parmesan
  • 3-4 spsk olivenolie
  • Wraps med roastbeef og hjemmerørt remoulade:
  • 8 tynde skiver roastbeef
  • 1 håndfuld rucola-remoulade
  • Remolade til 2 stk:
  • 3 spsk god mayonnaise
  • 1 spsk skyr
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 spsk ravigotta
  • 1 spsk kapers
  • 1 spsk hakkede cornichoner
  • 1 spsk finthakket kørvel
  • 1 spsk finthakket estragon
  • 1 spsk finthakket persille
  • 1 ansjosfilet i olie, finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Wraps med avocado, pesto og mozzarellafyld: Smør avocado på brødet. Kom fyld og pesto i, og rul stramt i madpapir. Del på midten.
  2. Pesto til 2 stk: Blend til en tyk sovs, og kom i et glas.
  3. Remolade til 2 stk:  Rør mayonnaise og skyr med sennepspulver og Ravigotta. Bland de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Læg salat, roastbeef og remoulade på wrappen, og rul den sammen, og pak i madpapir. Så har du de dejligste wraps lige til at tage med!