Lakrids- og blåbærmuffins med spejdersnus

Lakrids- og blåbærmuffins med spejdersnus

(12 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • Fryse-egnet uden glasur
  • Ingredienser:
  • ca. 25 g lakridsrodspulver (halvdelen til dejen og halvdelen til drys)
  • 125 g blåbær
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 g smør (blødt)
  • 175 g sukker
  • 4 æg
  • 50 g flormelis
  • 2-3 tsk vand

  1. Bland halvdelen af lakridsrodspulveret med mel og bagepulver.
  2. Rør smør og sukker med en håndmikser, til det erskummende. Tilsæt etæg ad gangen til smør-sukker-blandingen og rør godt mellem hvert.
  3. Sigt lakrids- og melblandingeni dejen ogvend det sammen med en dejskraber. Tilsæt blåbær.
  4. Fyld muffinsforme¾ op med dej.Bag ca. 20 min. i en175 grader varm ovn. Stik med et træspid i midten af en af kagerne.Hvis der er rå dejpå, skal de bage videre.
  5. Afkøl kagerne på en bagerist. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en klat på hver kage. Drys resten af lakridsrodspulveret.