Laks med blå birkes og spinatsalat
Nem og sund aftensmad, der gør dig mæt samt sikrer, at du taber overflødige kilo og kan holde vægten. Opskriften er fra kogebog "Stop yoyovægten".
2
Ingredienser
- 2 friske laksefileter uden skind (a 150 g)
- 50 g blå birkes
- salt og peber
- 4 skiver bacon
- kokosolie til stegning
- 3 håndfulde frisk spinat
- 2 fed hvidløg
- 30 g pinjekerner
- 6 cherrytomater
Sådan gør du:
- Vend laksen i birkes og krydr med salt og peber. Sno to stykker bacon om hvert stykke laks og steg dem på panden i lidt kokosolie ca. 5 minutter på hver side ved middel varme.
- Pluk og rens spinaten omhyggeligt. Pil hvidløgene og hak dem fint. Varm lidt kokosolie i en høj pande. Steg pinjekernerne kortvarigt i det varme fedtstof, tilsæt spinat og hvidløg. Sauter kort, til spinaten falder sammen. Skær tomaterne i både.
- Anret spinatsalaten på en tallerken sammen med laksen og pynt med tomater.
- Server retten sammen med en kikærtebolle. Få opskriften her