Laks med soja og ingefær

Laks med soja og ingefær

En dejlig nem ret med laks

4 personer

Ingredienser

  • 500 g laksefilet uden skind
  • 2 porrer
  • 2 røde peberfrugter
  • 300 g spidskål eller hvidkål
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 1 dl vand eller bouillon
  • 1 dl sojasauce
  • 1 dl sød chilisauce
  • Tilbehør:
  • jasminris og limebåde

  1. Skær laksen i tern. Rens porrerne grundigt, og skær dem i strimler. Skær peberfrugterne i strimler. Snit kålen i tynde strimler.
  2. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg porre, peberfrugt og kål 2-3 min. Tilsæt ingefær, vand, sojasauce og chilisauce. Kog det op, og fordel fisketernene i retten. Lad det småkoge ca. 5 min. under låg.