Laksefilet med salsa
4 pers.
Ingredienser
- 4 stykker laksefilet
- olivenolie
- salt, peber
- Salsa:
- 1 papaja eller en lille mango
- 2 tomater
- ½ agurk
- 4 forårsløg
- 200 g kidneybønner fra dåse
- 2 spsk. hakket jalapeno-chili
- saften af 3 lime
- 2 tsk. sukker
- Pynt:
- frisk koriander eller persille
- Tilbehør:
- grillede majskolber og grillede fluteskiver
- Pensl fisken med olie, og grill den over trækulsgrill. Krydr med salt og peber.
- Skræl papajaen, halver den, og skrab kernerne ud. Skær papajaen, tomaterne og agurken i tern. Snit forårsløgene. Bland papaja og grønsager med bønner, chili, limesaft og sukker.Smag til med salt. Server salsaen til fisken,