4 pers.

Ingredienser

  • 4 stykker laksefilet
  • olivenolie
  • salt, peber
  • Salsa:
  • 1 papaja eller en lille mango
  • 2 tomater
  • ½ agurk
  • 4 forårsløg
  • 200 g kidneybønner fra dåse
  • 2 spsk. hakket jalapeno-chili
  • saften af 3 lime
  • 2 tsk. sukker
  • Pynt:
  • frisk koriander eller persille
  • Tilbehør:
  • grillede majskolber og grillede fluteskiver

  1. Pensl fisken med olie, og grill den over trækulsgrill. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl papajaen, halver den, og skrab kernerne ud. Skær papajaen, tomaterne og agurken i tern. Snit forårsløgene. Bland papaja og grønsager med bønner, chili, limesaft og sukker.Smag til med salt. Server salsaen til fisken,