Lakserillette
Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...
4 personer
Ingredienser
- Lakserillette
- 200 g rå laksefilet
- 100 g røget laks
- 1 dl mayonnaise
- 30 g blødt smør
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. skalotteløg
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. klippet purløg
- salt og peber
- Pynt:
- persille el. dild
- Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand.Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgedelaks i små tern.
- Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft,finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg.Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
- Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller enskål, og pynt med persille.