Lakserillette

Lakserillette

Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...

4 personer

Ingredienser

  • Lakserillette
  • 200 g rå laksefilet
  • 100 g røget laks
  • 1 dl mayonnaise
  • 30 g blødt smør
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. skalotteløg
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. klippet purløg
  • salt og peber
  • Pynt:
  • persille el. dild

  1. Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand.Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgedelaks i små tern.
  2. Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft,finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg.Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
  3. Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller enskål, og pynt med persille.