Lam med lun chutney

Lam med lun chutney



Kalorier 452 kcal
Protein 41 g 37 %
Kulhydrat 44 g 43 %
Fedt 11 g 20 %
Kostfibre 8 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 170 g lammeinderfilet
  • 1 tsk. olie
  • 1 fed hvidløg, presset
  • lidt ingefær, friskrevet
  • citronsaft
  • salt og peber
  • CHUTNEY:
  • 150 g squash, i små tern
  • 50 g løg, i små tern
  • 1 lille frisk chili
  • 2 halve ferskner, dåse
  • 2 spsk. ferskenlage
  • 2 spsk. hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk. maizenamel
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • 100 g nye kartofler
  • frisk løvstikke eller persille
  • 100 g grønne bønner

  1. Rør olien med presset hvidløg,revet ingefær, lidt citronsaftsamt salt og peber.
  2. Vend fileterne i blandingen.
  3. Skær grønsager, chili og fersknertil chutneyen i små tern.
  4. Steg squash, løg og chili i enlille gryde.
  5. Pisk ferskenlage, balsamicoeddikeog maizenamel sammen.Hæld lagen over blandingen oglad det koge, til det tykner. Vendfersknerne i. De må ikke koge ud.Smag til med salt og peber.
  6. Steg lammefileterne i 4 min.på hver side, og lad dem trækkeunder folie i 5 min.
  7. Skrub kartoflerne, og nip bønnerne.
  8. Kog kartoflerne i letsaltetvand tilsat et par løvstikkeblade,til de er knap møre. Tilsæt bønnerne,de skal have ca. 4 min.Hæld vand og løvstikke fra, ogvend de kogte kartofler og bønnermed finthakket løvstikke.
  9. Skær kødet i lange stykker påskrå og anret dem på en bund afchutney.Server de kogte kartofler ogbønner til.
  10. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  11. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »