Lam med lun chutney
Kalorier 452 kcal
Protein 41 g 37 %
Kulhydrat 44 g 43 %
Fedt 11 g 20 %
Kostfibre 8 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 170 g lammeinderfilet
- 1 tsk. olie
- 1 fed hvidløg, presset
- lidt ingefær, friskrevet
- citronsaft
- salt og peber
- CHUTNEY:
- 150 g squash, i små tern
- 50 g løg, i små tern
- 1 lille frisk chili
- 2 halve ferskner, dåse
- 2 spsk. ferskenlage
- 2 spsk. hvid balsamicoeddike
- ½ tsk. maizenamel
- salt og peber
- Tilbehør:
- 100 g nye kartofler
- frisk løvstikke eller persille
- 100 g grønne bønner
- Rør olien med presset hvidløg,revet ingefær, lidt citronsaftsamt salt og peber.
- Vend fileterne i blandingen.
- Skær grønsager, chili og fersknertil chutneyen i små tern.
- Steg squash, løg og chili i enlille gryde.
- Pisk ferskenlage, balsamicoeddikeog maizenamel sammen.Hæld lagen over blandingen oglad det koge, til det tykner. Vendfersknerne i. De må ikke koge ud.Smag til med salt og peber.
- Steg lammefileterne i 4 min.på hver side, og lad dem trækkeunder folie i 5 min.
- Skrub kartoflerne, og nip bønnerne.
- Kog kartoflerne i letsaltetvand tilsat et par løvstikkeblade,til de er knap møre. Tilsæt bønnerne,de skal have ca. 4 min.Hæld vand og løvstikke fra, ogvend de kogte kartofler og bønnermed finthakket løvstikke.
- Skær kødet i lange stykker påskrå og anret dem på en bund afchutney.Server de kogte kartofler ogbønner til.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »