Opskrift på lammeculotte og ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør

Lammeculotte med ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør

4

Ingredienser

  • 1 lammeculotte
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk spidskommen, stødt
  • 2 løg skåret i kvarter
  • 1 stort dansk madæble skåret groft
  • 1 sød kartoffel skåret i grove skiver
  • ½ knoldselleri, skåret i grove stykker
  • saft af en citron
  • 50 g smør
  • havsalt.

Sådan gør du

  1. Rids lammeculotten i fedtet og kom halvdelen af krydderierne på – brug gerne dine fingre, så du kan gnubbe alle de dejlige sager godt ind. Læg den i et stort ildfast fad og fordel alle grøntsagerne rundt om culotten. Drys med resten med resten af krydderierne og fordel smørret i små stykker på alle grøntsagerne. Kom citron over og sæt fadet i en varm ovn på 180 grader i ca. 1 time.
  2. Spis en frisk salat til og du har et fantastisk måltid.