Lammekød med couscoussalat

Lammekød med couscoussalat

En rigtig lækker ret med eksotisk smag.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • 4 lammekoteletter (eller schnitzler)
  • ½ tsk stødt spidskommen, stødt koriander, stødt kanel og stødt chili
  • salt og peber
  • 2 dl couscous
  • 3 appelsiner
  • 3 spsk rosiner
  • 1 spsk citronsaft
  • 1-2 spsk olivenolie
  • frisk mynte
  • Tilbehør: grønsager

  1. Bland de tørrede krydderier med lidt havsalt og gnid det ind i kødet. Rør couscous sammen med lidt fintrevet appelsinskal, 2 dl appelsinsaft og ¼ tsk salt og lad det trække 15 min.
  2. Skær skrællen af en appelsin og skær frugten i små stykker. Vend dem i couscoussen sammen med rosiner, citronsaft og olie. Smag til med salt og peber og drys med hakket mynte.
  3. Steg kødet på en pande med olie 3-4 min. på hver side og servér med couscoussalat og grønsager.