Lammekoteletter med pesto

Lammekoteletter med pesto

4 personer

Ingredienser

  • 12 enkelte lammekoteletter, bestil dem hos slagteren
  • Marinade:
  • 1 dl olivenolie
  • saften af 1 citron
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • peber
  • Pesto:
  • 1 bdt. frisk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g parmesanost
  • 1 dl olivenolie
  • ¾ tsk. salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • blandet salat, citronskiver og brød

  1. Pisk ingredienserne tilmarinaden sammen, oglæg koteletterne heri. Ladden trække tildækket ikøleskabet gerne nattenover i hvert fald mindst 4timer. Tag koteletterne opaf marinaden, og grill demover trækulsgrill eller stegdem på en pande. Kassermarinaden.
  2. Kom ingredienserne tilpestoen i en blender ellerfoodprocessor, og mix detsammen, gerne til en lidtgrov pesto. Kom 1 spsk.pesto på hver kotelet. Serverresten af pestoen til.