Lammekoteletter med pesto
4 personer
Ingredienser
- 12 enkelte lammekoteletter, bestil dem hos slagteren
- Marinade:
- 1 dl olivenolie
- saften af 1 citron
- 2 finthakkede fed hvidløg
- peber
- Pesto:
- 1 bdt. frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- 50 g pinjekerner
- 50 g parmesanost
- 1 dl olivenolie
- ¾ tsk. salt
- peber
- Tilbehør:
- blandet salat, citronskiver og brød
- Pisk ingredienserne tilmarinaden sammen, oglæg koteletterne heri. Ladden trække tildækket ikøleskabet gerne nattenover i hvert fald mindst 4timer. Tag koteletterne opaf marinaden, og grill demover trækulsgrill eller stegdem på en pande. Kassermarinaden.
- Kom ingredienserne tilpestoen i en blender ellerfoodprocessor, og mix detsammen, gerne til en lidtgrov pesto. Kom 1 spsk.pesto på hver kotelet. Serverresten af pestoen til.