Æggesalat med skyr
Det er toplækkert med æggesalat. Og denne version giver plads til masser af grønt og sprøde rugbrødssticks. Vi elsker det! Her får du opskriften på en æggesalat med skyr:
Total:30 minutter
Ingredienser
- Madpakke til 2
- Rugbrødsstave:
- 4 tykke skiver rugbrød
- lidt olivenolie
- salt
- Æggesalat:
- 4 spsk skyr
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk (ristet) karry
- salt
- 3 hårdkogte æg
- ½ porre
- ½ æble
- 2 spsk hakket purløg
- Tilbehør:
- 4-6 stilke bladselleri
- 1 bundt radiser
- 1 hjertesalat
Opskrift: New style æggesalat
- Skær rugbrødet i grove stave, og vend dem med en smule olivenolie og salt. Rist dem ved 180 grader i en varm ovn i 8-10 min, eller til de er sprøde. Lad dem køle af, inden du pakker dem i madpakken (de kan laves dagen i forvejen).
- Rør skyr med mayonnaise, sennep og karry, og smag dressingen til med salt. Hak æggene, snit porren i tynde skiver, og skær æblet i små tern. Vend det hele med dressingen og purløg, og smag til igen.
- Anret æggesalaten i et sylteglas eller andet praktisk med låg. Snit bladselleri, radiser og hjertesalat i stave/både, og pak det hele ned. Spis æggesalaten med sprøde grøntsager og rugbrødsstave.
PRØV OGSÅ:Klassisk æggesalat