Let kartoffelsalat med rygeost, ristede pinjekerner og urter
Sommerlig klassiker med rygeost-dressing og friske bær på toppen.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1000 g nye danske kartofler
- 4 dl græsk yoghurt 2%
- 350 g rygeost 10%
- 2 skalotteløg (40 g)
- 2 spsk løvstikke, grofthakket
- 2 spsk estragon, grofthakket
- 25 g pinjekerner, ristede
- 125 g blåbær
- ½ bundt purløg, finthakket
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, og køl dem af.
- Bland græsk yoghurt, rygeost, finthakket skalotteløg, løvstikke og estragon. Smag til med salt og peber.
- Vend kartoflerne i dressingen, og drys med pinjekerner, blåbær og purløg.