Let kartoffelsalat med rygeost, ristede pinjekerner og urter

Let kartoffelsalat med rygeost, ristede pinjekerner og urter

Sommerlig klassiker med rygeost-dressing og friske bær på toppen.

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1000 g nye danske kartofler
  • 4 dl græsk yoghurt 2%
  • 350 g rygeost 10%
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 2 spsk løvstikke, grofthakket
  • 2 spsk estragon, grofthakket
  • 25 g pinjekerner, ristede
  • 125 g blåbær
  • ½ bundt purløg, finthakket
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, og køl dem af.
  2. Bland græsk yoghurt, rygeost, finthakket skalotteløg, løvstikke og estragon. Smag til med salt og peber.
  3. Vend kartoflerne i dressingen, og drys med pinjekerner, blåbær og purløg.