Limekylling med spidskål

Limekylling med spidskål

Kylling med et tvist.

Kylling til 2 personer

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 3 lime, saften heraf
  • 1 tsk olie
  • 2 kyllingebryster
  • 300 g spidskål
  • 1 stort bundt kørvel
  • 1 håndfuld dild
  • 1 spsk frisk estragon
  • 2 dl skyr
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt.

Sådan laver du kylling med lime

  1. 1. Bland limesaft og olie, og lad kyllingen marinere i blandingen 1-2 timer. Hvis det er økologiske limefrugter, kan skallen rives og kommes i marinaden.
  2. 2. Flæk spidskålen i kvarter, og damp dem i lidt vand, til de er møre. Det tager ca. 10 minutter.
  3. 3. Hak kørvel, dild og estragon fint og bland det sammen med skyr, dijonsennep og lidt salt.
  4. 4. Steg kyllingebrysterne på en grillpande, til de er gennemstegt, og servér dem med den dampede spidskål og krydderurtedippen til.
  5. ca. 268 kcal