marineret kylling

Nem limemarineret kylling med årstidens grønt

All in one pot - Bland kød, grønt og en god marinade i en stor bradepande. Sæt den i ovnen, og du får et skønt måltid – nemmere bliver det næsten ikke.

4

Ingredienser

  • 1 frisk kylling 1,2 kg
  • Marinade:
  • 1 tsk five spice-krydderi
  • 2 spsk neutral olie
  • ½ dl sojasauce eller tamari
  • 2 spsk honning
  • saft af 1 lime
  • salt, peber
  • 2 porrer
  • 2 peberfrugter
  • 2 søde kartofler
  • 150 g skalotteløg
  • halve lime & citroner
  • frisk koriander

Sådan gør du:

  1. Flæk kyllingen igennem, dup den tør og gnid den godt med den sammenpiskede marinade.
  2. Læg kyllingen i en bradepande, skær grønsager og citrusfrugter i mindre stykker, læg dem ved kyllingen og dryp den resterende marinade over.
  3. Sæt bradepanden i ovnen ved 225° i 35-40 minutter, til kyllingen er stegt.
  4. Drys med frisk koriander og server.