-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Lime/vanilje-panna cotta
Prøv en lækker panna cotta med smag af lime og vanilje. Sød og frisk på samme tid.
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- „Kogetid“: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 5 blade husblas
- 1 vaniljestang
- 1 usprøjtet lime
- 4 spsk sukker
- 2 dl mælk
- 2 dl piskefløde
- 2 dl græsk yoghurt 10 %
- Pynt:
- lime eller citronmelisse
SÅDAN GØR DU
- Udblød husblas i koldt vand.
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom korn, fintrevet limeskal, sukker og mælk i en gryde og varm det langsomt op til lige under kogepunktet.
- Tag gryden af varmen, knug vandet af husblassen og smelt den i mælken.
- Tilsæt fløde og yoghurt og pisk det igennem. Smag til med limesaft og si cremen over i 6 kokotter eller forme.
- Stil dem i køleskab mindst 2 timer og gerne natten over.
- Dyp kokotterne i varmt vand og vend desserterne ud på tallerkner eller servér direkte i kokotterne.
- Pynt med lidt fintrevet limeskal eller citronmelisse og evt. lidt frisk frugt.