-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Linsesalat med grillet courgette & kylling
Bælgfrugter, grønt og magert fjerkræ i skøn forening.
4
Ingredienser
- 150 g linser fra PUY
- 1-2 courgetter
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 snittede skalotteløg
- 300 g cherrytomater i halve
- salt, peber
- 250-300 g grillet kylling
- 1 stort bundt vild brøndkarse
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk sennep
- 1 fed knust hvidløg
- 2-3 spsk lys balsamico
- 200 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kog linserne efter anvisningen. Det kan gøres i forvejen. Skær courgetterne i skiver, vend dem med olie, salt og peber og grill dem. Bland linserne med de grillede grønsager, løg, tomater og kyllingekødet, plukket i mindre stykker. Pisk dressingen sammen, smag den til, vend den med salaten samt masser af brøndkarse og server med groft brød.
- Energi pr. person: 490 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%