Low carb jødekager

Low carb jødekager

Jødekager med meget få kulhydrater - den klassiske julesmåkage i en ny low carb-version. Når du bager dine julesmåkager low carb, vil de ikke påvirkedit blodsukker på samme negative måde.

Ca. 60 stk. low carb jødekager

Total:2 timer

Ingredienser

  • 100 g cashewnødder
  • 130 g hvid hvedemel
  • 100 g BageSød
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 æg
  • 40 g kokosolie

Sådan bager du low caeb jødekager

  1. 1/ Blend cashewnødderne til fint mel.
  2. 2/ Bland cashewnøddemel, hvid hvede, BageSød, bagepulver og stødt ingefær.
  3. 3/ Smelt kokosolie i en gryde. Bland det med sammenpisket æg. Ælt derefter de
  4. tørre ingredienser sammen med kokos og æg. Ælt godt med hænderne.
  5. 4/ Rul dejen til en pølse, og lad den hvile i køleskabet i nogle timer.
  6. 5/ Skær dejen ud i tynde skiver, og tryk dem lade med ingrene. Dyp evt. fingrene i vand, så dejen ikke klistrer.
  7. 6/ Stik dejen ud i små, runde forme, og stil dem på et stykke bagepapir. Drys med kanel.
  8. 7/ Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 min. Servér.