Low carb kardemommekager

Low carb kardemommekager

Disse julesmåkager er særligt gode, fordi de nærmest ikke indeholder kulhydrat. Faktisk kun 3 g pr. stk. til sammenligning med ca. 15 g i en almindelig småkage.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    45 Kcal
  • Kulhydrat:
    3 %

Ca. 50 stk. low carb kardemommekager

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 50 g kokosolie
  • 100 g cashewnøddesmør
  • 1 æg
  • 75 g bygflager
  • 75 g kokosmel
  • 50 g mandelmel
  • 50 g BageSød, Suvida sødebagemiddel eller Perfect Fit
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 4 spsk Suvida Flordrys
  • 3 spsk vand

Sådan bager du low carb kardemommekager

  1. 1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med cashewnøddesmør. Pisk ægget sammen. Bland ægget i kokos/cashewblandingen.
  2. 2/ Bland bygflager, kokosmel, mandelmel og Bagesød, kanel og kardemomme i en anden skål. Rør det sammen. Vend derefter de tørre ingredienser med den smeltede kokosolie og nøddesmør.
  3. 3/ Rul dejen til en pølse, og læg den på køl nogle timer.
  4. 4/ Skær rullen til 50 tynde skiver. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.
  5. 5/ Rør flordrys sammen med vand. Lad glasuren stå og trække nogle minutter til den er fast i konsistens.
  6. 6/ Pynt småkagerne med glasur, når kagerne er kølet. Brug evt. en ske til at tegne streger over kagerne. Servér.