Low carb kardemommekager
Disse julesmåkager er særligt gode, fordi de nærmest ikke indeholder kulhydrat. Faktisk kun 3 g pr. stk. til sammenligning med ca. 15 g i en almindelig småkage.
Næringsindhold
- Energi pr. person:45 Kcal
- Kulhydrat:3 %
Ca. 50 stk. low carb kardemommekager
Total:45 minutter
Ingredienser
- 50 g kokosolie
- 100 g cashewnøddesmør
- 1 æg
- 75 g bygflager
- 75 g kokosmel
- 50 g mandelmel
- 50 g BageSød, Suvida sødebagemiddel eller Perfect Fit
- 1/2 tsk kanel
- 1/2 tsk kardemomme
- 4 spsk Suvida Flordrys
- 3 spsk vand
Sådan bager du low carb kardemommekager
- 1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med cashewnøddesmør. Pisk ægget sammen. Bland ægget i kokos/cashewblandingen.
- 2/ Bland bygflager, kokosmel, mandelmel og Bagesød, kanel og kardemomme i en anden skål. Rør det sammen. Vend derefter de tørre ingredienser med den smeltede kokosolie og nøddesmør.
- 3/ Rul dejen til en pølse, og læg den på køl nogle timer.
- 4/ Skær rullen til 50 tynde skiver. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.
- 5/ Rør flordrys sammen med vand. Lad glasuren stå og trække nogle minutter til den er fast i konsistens.
- 6/ Pynt småkagerne med glasur, når kagerne er kølet. Brug evt. en ske til at tegne streger over kagerne. Servér.