Low carb opskrift: Svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat

Low carb opskrift: Svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat

Lækker low carb opskrift på svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat.

Denne low carb opskrift på svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

400 g knoldselleri

salt & peber

600 g svinemørbrad, afpudset u. fedt

200 g cherrytomat

400 g agurk

400 g salat

8 tsk olie til stegning/bagning/pensling

Sådan gør du

Skær sellerien i stave og læg dem i en frysepose sammen med lidt olie, salt og peber. Ryst posen, så olien bliver fordelt, og bag herefter i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Afpuds mørbraden og gnid den med salt og peber. S

vits svinemørbraden i lidt fedtstof på en pande i 4-5 minutter og bag den derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Skyl agurk og brug en kartoffelskræller eller et mandolinjern til at lave fine strimler.

Server mørbraden med sellerifritter og grøn salat til.