Luksus frappuccino
Iskaffe er altid godt, men bliver lige en tand mere lækker, hvis du blender den med ingredienser som vaniljeis og brun farin og topper med chokoladesovs og flødeskum.
2 glas
Total: 10 minutter
Arbejdstid: 5 minutter
Print
Ingredienser
Frappucino: 3 dl sødmælk 200 g vaniljeis 1 dl stærk kaffe 1 spsk brun farin 2 spsk knust is Desuden: chokoladesuace 2 dl piskefløde
Sådan gør du: Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en cremet shake. Fordel lidt chokoladesauce op ad kanterne på indersiden af to glas, og hæld frappuccinoen i glassene. Pisk fløden til skum, kom den i en sprøjtepose og fordel den på toppen af frappuccinoen i de to glas, og pynt evt. med lidt ekstra chokoladesauce. Server straks.
Tip! Hvis frappuccinoen skal smage mere af chokolade, så skift vaniljeisen ud med chokoladeis.
Om Frederikke Wærens
Influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler. Følg hende på Instagram @frederikkewaerens .