Luksus frappuccino
Iskaffe er altid godt, men bliver lige en tand mere lækker, hvis du blender den med ingredienser som vaniljeis og brun farin og topper med chokoladesovs og flødeskum.
2 glas
Total:10 minutter
Arbejdstid:5 minutter
Ingredienser
Frappucino:
- 3 dl sødmælk
- 200 g vaniljeis
- 1 dl stærk kaffe
- 1 spsk brun farin
- 2 spsk knust is
Desuden:
- chokoladesuace
- 2 dl piskefløde
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en cremet shake.
- Fordel lidt chokoladesauce op ad kanterne på indersiden af to glas, og hæld frappuccinoen i glassene.
- Pisk fløden til skum, kom den i en sprøjtepose og fordel den på toppen af frappuccinoen i de to glas, og pynt evt. med lidt ekstra chokoladesauce.
- Server straks.
Tip!
Hvis frappuccinoen skal smage mere af chokolade, så skift vaniljeisen ud med chokoladeis.