Luksus frappuccino

Iskaffe er altid godt, men bliver lige en tand mere lækker, hvis du blender den med ingredienser som vaniljeis og brun farin og topper med chokoladesovs og flødeskum.

2 glas

Total:10 minutter

Arbejdstid:5 minutter

Ingredienser

Frappucino:

  • 3 dl sødmælk
  • 200 g vaniljeis
  • 1 dl stærk kaffe
  • 1 spsk brun farin
  • 2 spsk knust is

Desuden:

  • chokoladesuace
  • 2 dl piskefløde

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en cremet shake.
  2. Fordel lidt chokoladesauce op ad kanterne på indersiden af to glas, og hæld frappuccinoen i glassene.
  3. Pisk fløden til skum, kom den i en sprøjtepose og fordel den på toppen af frappuccinoen i de to glas, og pynt evt. med lidt ekstra chokoladesauce.
  4. Server straks.

Tip!

Hvis frappuccinoen skal smage mere af chokolade, så skift vaniljeisen ud med chokoladeis.

Om Frederikke Wærens

frederikke kopier.jpg
  • Influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler.
  • Følg hende på Instagram @frederikkewaerens.