Vafler med nutella opskrift

Lækre & nemme vafler med nutella

Disse søde hasselnøddevafler er lynhurtige at lave og smager vanvittigt lækkert toppet med nutella, nødder og frysetørrede bær. Se her, hvordan du nemt kan lave lækre vafler med nutella:

4-6 vafler

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Hasselnøddevafler:
  • 100 g hasselnødder
  • 2 spsk sukker
  • 3 æg
  • 120 ml minimælk
  • 1 nip salt
  • Topping:
  • 4 spsk nutella
  • 2 spsk hasselnødder
  • 1-2 spsk frysetørret hindbær

Sådan laver du hasselnøddevafler

  1. Rist hasselnød­derne i ca. 5 minutter ved 200 grader,
  2. og gnub hinderne af i et rent viskestykke. Lad nødderne køle lidt af, og blend dem til mel.
  3. Tilsæt sukker, æg, mælk og salt, og blend dejen ensartet. Kom et par
  4. skefulde dej i et varmt, smurt vaffeljern, og bag vaflerne gyldne.
  5. Top vaflerne med nutella, hakkede hasselnødder og frysetørrede hindbær, og nyd dem lune!

Tip

En skefuld skyr med sæsonens frugt smager også vidunderligt på de lune, glutenfrie vafler.