Lynhurtig lakrids-is

Lynhurtig lakrids-is

Denne lakrids-is er nem at lave, men smagen fejler bestemt ikke noget!

6-8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Frysetid: 3 timer
  • 2 ½ dl piskefløde
  • 3 æg (evt. pasteuriserede)
  • 4-6 spsk flormelis
  • 2-3 tsk lakridspulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1-2 spsk lakridssirup

  1. Pisk fløden til blødtskum og sæt den i køleskabet.
  2. Del æggene og piskhviderne stive med 2 spskflormelis.
  3. Pisk æggeblommernesammen med 2 spsk flormelis,lakridspulver ogvaniljesukker. Vend æggehviderog flødeskum icremen og fordél masseni 6-8 små forme (1½ dl).
  4. Vend evt. 1 tsk lakridssirupi hver form og stildem i fryseren 2-3 timer.Drys med lidt lakridspulverved serveringen.