hjemmelavet forfriskende is

Lynsorbet med bær og kokosnød

Så nemme, så friske, så søde! Veganske og sukkerfri is – dette er den perfekte løsning, hvis du har glemt at lave dessert.

Giver ca. ½ liter

Ingredienser

  • 5 dl frosne bær  (af dem du bedst kan  lide – vi kan  lide en blanding af blåbær, brombær og hindbær)
  • 1¼ dl kokosmælk
  • 2 spsk ahornsirup af god  kvalitet

Sådan gør du:

  1. Bland det hele i en foodprocessor  og kør, indtil det er helt glat. Spis med det samme  – på dette  tidspunkt er konsistensen helt perfekt. Du kan også fryse det ned, og så lade det stå ved stuetemperatur i ca. 10 minutter, så det kan blive lidt blødt inden servering.
  2. TIL ISPINDENE
  3. Brug samme  mængder  som overfor, men erstat  de frosne bær med friske bær og hæld puréen  i ispindeforme.
  4. Hvis du har tid til det, så lav individuelle portioner med forskellig smag (jordbær, brombær, hindbær,  osv.) og frys dem ned i striber og kom en smule almindelig kokosmælk imellem lagene, hvis du har lyst. Børn er helt tossede med dem!
  5. Opskriften er fra Gwyneth Paltrows nye kogebog ”Alt det Bedste”