asiatisk kylling

Lynstegt asiatisk kylling

Lækker kylling på 20 min

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • salt, peber
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 løg i tykke både
  • 2 courgetter i tern eller skiver
  • 1 dl oystersauce
  • ½ dl bouillon
  • 2-3 spsk Tamari sojasauce
  • 25 g cashewnødder
  • 6-8 små forårsløg
  • koriander eller mynte
  • lime
  • 300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i pænt store tern og drys salt og peber på. Varm olien i en wok, brun kyllingekødet heri på alle sider og tilsæt derefter løg og courgetter. Steg videre under omrøring i nogle minutter.
  2. Rør oystersauce, bouillon og Tamari sammen. Hæld blandingen over kød og grønsager og lad det hele snurre yderligere nogle minutter. Drys med nødder, forårsløg og kryddergrønt og server retten med lime og fuldkornsnudler.
  3. Energi pr. person: 530 kcal, fedt 24%, protein 27%, kulhydrat 49%