Mad, der varmer: Karrysuppe
Vil du gerne kunne spise dig mæt og samtidig smide et par kilo? Prøv denne karrysuppe fra kogebogen "Stop yoyovægten".
2
Ingredienser
- 15 store tigerrejer
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 5 spsk olivenolie
- 3 dl hønsebouillon
- 1 ds. kokosmælk
- 1 knivspids gurkemeje
- salt og peber
- 1 bundt forårsløg
Sådan gør du:
- Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Pil og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Svits karry og hvidløg i olivenolie. Tilsæt bouillon og kokosmælk.
- Lad suppen koge, til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med karry, gurkemeje, salt og peber.
- Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme. Tilsæt grofthakket forårsløg inden servering.