Makrel med rug og kål

Makrel med rug og kål

Lækker salat med gode olier fra fisk og nødder.

4

Ingredienser

  • 80 g perlerug
  • 2 stk. røget makrel
  • 300 g rødkål
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 30 g mandler
  • 30 g cashewnødder
  • 4 spsk olivenolie
  • saften fra 1 lime, gerne økologisk
  • salt og peber

Sådan gør du;

  1. Kog perlebyg efter anvisning på posen.
  2. Rens makrellerne, og fjern skind og ben.
  3. Snit rødkålen til tynde strimler, og bland salaten af rødkål, friskhakket persille og røget makrel.
  4. Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
  5. Anret salaten på 4 tallerkener, og top med nødder, salt og peber.
  6. Bland olie og limesaft, hæld over og servér.
  7. 500 kcal
  8. Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank