Mango-rispilaf med andebryst
4 personer
Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- salt, peber
- Rispilaf:
- 240 g basmatiris
- 2 løg
- 2 tsk. garam masala
- 2 spsk. fintreven ingefær
- 1 fed finthakket hvidløg
- 4 1/2 dl hønsebouillon
- 2 dl lyse rosiner
- 1 mangofrugt
- salt, peber
- 2 spsk. citronsaft
- Snit fedtkanten på andebrysterne. Gnid dem med ingefær, salt og peber. Læg dem på en smurt rist over en bradepande, og stil dem i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25 min. Skær kødet i skrå skiver.
- Skær løgene i små tern. Varm olien op i en gryde, og svits løg og ris i 1 min. Kom garam masala, ingefær og hvidløg i, og svits det kort med. Tilsæt bouillonen og rosinerne. Lad risen snurre under tætsluttende låg for svag varme i 15 min. Lad risen trække 5 min.
- Skræl mangoen, skær kødet i tern, og bland dem i risen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server det til andebrysterne.