Mango-rispilaf med andebryst

Mango-rispilaf med andebryst

4 personer

Ingredienser

  • 2 andebryst a 300 g
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • salt, peber
  • Rispilaf:
  • 240 g basmatiris
  • 2 løg
  • 2 tsk. garam masala
  • 2 spsk. fintreven ingefær
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 4 1/2 dl hønsebouillon
  • 2 dl lyse rosiner
  • 1 mangofrugt
  • salt, peber
  • 2 spsk. citronsaft

  1. Snit fedtkanten på andebrysterne. Gnid dem med ingefær, salt og peber. Læg dem på en smurt rist over en bradepande, og stil dem i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25 min. Skær kødet i skrå skiver.
  2. Skær løgene i små tern. Varm olien op i en gryde, og svits løg og ris i 1 min. Kom garam masala, ingefær og hvidløg i, og svits det kort med. Tilsæt bouillonen og rosinerne. Lad risen snurre under tætsluttende låg for svag varme i 15 min. Lad risen trække 5 min.
  3. Skræl mangoen, skær kødet i tern, og bland dem i risen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server det til andebrysterne.