hejmmebagt brød med spelt

Manitobabrød med spelt & frø

Lækkert hjemmebag.

10 små brød

Ingredienser

  • 10 g gær
  • 3,5 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 250 g fuldkorns Manitoba hvedemel
  • 1 dl chia – hør- og sesamfrø
  • ca. 250 g fintsigtet speltmel.
  • Drys:
  • 2 spsk chia – hør- og sesamfrø.

  1. Sådan gør du: Rør gæren ud i det kolde vand, tilsæt salt, manitobamel, de tre slags frø samt så meget speltmel, som dejen kan tage. Ælt dejen igennem, læg den i dejskålen og dæk den med plastfilm. Sæt dejen i køleskabet til næste morgen. Fordel dejen i forme eller tril den til boller. Pensl med vand og drys med frø. Bag ved 225 ° varmluft i 15-20 min.
  2. Energi pr. stk.: 200 Kcal, fedt 15%, protein 14%, kulhydrat 71%.