Manitobabrød med spelt & frø
Lækkert hjemmebag.
10 små brød
Ingredienser
- 10 g gær
- 3,5 dl vand
- 1 spsk salt
- 250 g fuldkorns Manitoba hvedemel
- 1 dl chia – hør- og sesamfrø
- ca. 250 g fintsigtet speltmel.
- Drys:
- 2 spsk chia – hør- og sesamfrø.
- Sådan gør du: Rør gæren ud i det kolde vand, tilsæt salt, manitobamel, de tre slags frø samt så meget speltmel, som dejen kan tage. Ælt dejen igennem, læg den i dejskålen og dæk den med plastfilm. Sæt dejen i køleskabet til næste morgen. Fordel dejen i forme eller tril den til boller. Pensl med vand og drys med frø. Bag ved 225 ° varmluft i 15-20 min.
- Energi pr. stk.: 200 Kcal, fedt 15%, protein 14%, kulhydrat 71%.