Hindbærhjerter med marcipan
Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 1 tsk hindbærekstrakt
- rød konditorfarve
- 200 g mørk chokolade
- Pynt:
- frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
- Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
- Smelt og temperer den mørke chokolade.
- Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.
Julens bedste småkager
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt