Hindbærhjerter

Hindbærhjerter med marcipan

Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g marcipan
  • 1 tsk hindbærekstrakt
  • rød konditorfarve
  • 200 g mørk chokolade
  • Pynt:
  • frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
  2. Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
  3. Smelt og temperer den mørke chokolade.
  4. Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.