Mazarin med chokoladeganache

Mazarin med chokoladeganache

Sød og saftig mazarinbund toppet med silkeblød chokoladeganache og havsalt. Enhver chokoladeelskers drøm.

ca. 10 personer

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 100 g mandelmel
  • 50 g hvedemel
  • 50 g revet marcipan
  • 2 æg
  • 200 g chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • flagesalt
  • rød skovsyre
  • frysetørret solbærgranulat
  • brombær

sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader. Pisk smør, sukker, mandelmel, hvedemel, revet marcipan og æg sammen.
  2. Fordel dejen i en smurt springform ca. 22 cm i diameter – gerne med løs bund. Bag kagen i ovnen i ca. 15 min., til den er gyldenbrun.
  3. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål. Lun fløden, og hæld over chokoladen. Rør rundt, indtil ganachen samler sig og får en smuk blank overflade.
  4. Fordel ganachen på den afkølede kage, og drys med havsalt. Stil kagen køligt mindst 4 timer eller natten over.
  5. Pynt kagen med skovsyre, frysetørret solbærgranulat og brombær inden servering.