Opskrift på chokolademarengs

Mega chokomarengs

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    120 Kcal
  • Fedt:
    2 %
  • Protein:
    6 %
  • Kulhydrat:
    92 %

20

Total:1 time

Ingredienser

  • 1 dl æggehvide
  • 200 g sukker
  • 1 tsk lys vineddike, evt. hvid balsamico
  • 1 spsk majsmel
  • 1 spsk kakao, 70% fra Valhrona.
  • 200 g kirsebær.

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen, til du har en tyk og blank marengsdej. Tilsæt vineddike, sigt majsmel og kakao over og vend og fold begge dele i dejen.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på. Brug en stor spiseske og top marengsdejen som store kager.
  3. Bag marengsene ved 125 grader i 30-45 minutter, til de er faste.
  4. Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.
  5. Nyd marengsene med friske kirsebær.

Tip

Bag marengsene i forvejen og kom dem i en tætsluttende kagedåse.