Michelle Kristensens spinat-bananbrød
Jeg lavede dette brød til ”Go’Morgen Danmark” for noget tid siden. Det jublede folk over, og det blev postet amok på Instagram. Her får du opskriften.
12 skiver
Ingredienser
- 2 bananer
- 5 æg
- 2 håndfulde spinatblade
- 1 spsk akaciehonning
- 1 spsk olivenolie
- 100 g havregryn
- 1 tsk kanel
- ½ tsk natron
- 1 drys salt
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
- Blend alle ingredienserne sammen, og hæld dejen i en beklædt brødform.
- Halvér en banan på langs, og læg de to bananstykker oven på dejen.
- Bag brødet i 30-35 min, og lad det køle af, før du skærer det i skiver.
- Der er til 12 mellemmåltider i et brød, så frys evt. resten af brødet ned i skiver med et stykke bagepapir mellem hver skive. Så er det let at tage en skive op, og du kan spise den nogle timer senere.