Mini-hindbærsnitter
Små fine hindbærsnitter - den perfekte lille lækkerbisken til en kop kaffe eller te.
16 stk.
Ingredienser
- 175 g smør
- 250 g hvedemel
- 1/4 tsk. hjortetakssalt
- 2 æggeblommer
- 50 g flormelis
- Fyld:
- 1 dl hindbærmarmelade
- Pynt:
- 2 dl flormelis
- 2 spsk. vand
- kagekrymmel
- Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab.
- Del dejen i 2, og rul hvert stykke dej ud til et rektangel (12 cm bred, 35 cm lang og ½ cm tyk). Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen over. Læg den anden dejplade over.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen, og smør den på kagen, mens den stadig er varm.
- Drys med farvet kagekrymmel.
- Skær kagen i ca. 16 små snitter, og lad dem køle af.
De bedste opskrifter på snitter
-
Hindbærsnitter med kokos
-
Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade
-
Nat og dag snitter med havtorn
-
Citronsnitter med mandler
-
Jordbærsnitter med peanuts
-
Sådan bager du sommerens lækreste hybensnitter
-
Supernemme kokossnitter med syltetøj
-
Makronsnitter med blåbær
-
Mini-hindbærsnitter
-
Blåbærsnitter
-
Hindbærsnitter med ølandshvedemel
-
Lækre og nemme makronsnitter