Mini pavlova

Fineste sommerdessert: Mini pavlova med hindbær & passionsfrugt

Har du store børn, der elsker at bage, så inviter til fri leg i køkkenet, hvor de kan lave vores superlækre mini pavlova...

8 små kager

Ingredienser

  • 3 store æggehvider
  • 150 g sukker
  • saften fra 1/2 citron
  • et par dråber lyserød frugtfarve
  • 3 dl piskefløde
  • 2 spsk. flormelis
  • 4 passionsfrugter
  • 125 g friske hindbær
  • evt. 1 dragefrugt

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
  2. Pisk sukker, æggehvide og citronsaft med en elpisker til marengsmassen er skinnende, blank og helt stiv.
  3. Fyld massen i en sprøjtepose med rund spids eller blot i en frysepose med hjørnet klippet af.
  4. Sprøjt massen ud i otte portioner på en bageplade med bagepapir. Lav først bunde, og sprøjt dernæst sider på bundene, så der dannes små skåle.
  5. Sæt pladen på ovnens nederste rille, og bag i ca. 50 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stå derinde, til de er kolde.
  6. Pisk fløden til skum med flormelis, og fyld den i marengsene.
  7. Top med frugtkød fra passionsfrugterne, friske hindbær og evt. skiver af dragefrugt. Servér med det samme.