Minipizzaer med bacon og frisk mozzarella

Minipizzaer med bacon og frisk mozzarella

Disse minipizzaer med bacon og frisk mozzarella er den perfekte snack! Pizzaerne smager skønt og er tilmed supernemme at lave.

6 stk.

Ingredienser

Pizzadej:

  • 25 g gær
  • 3½ dl lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 200 g fuldkornshvedemel, gerne durum
  • 300 g hvedemel gerne pizzamel

Fyld:

  • 2 dl færdig pizzasauce fra glas
  • 100 g bacon i skiver
  • 200 g frisk mozzarella
  • 1½ spsk. tørret oregano
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket.
  2. Rul dejen ud til 6 små pizzaer. Læg dem på bagepapir på bageplader.
  3. Smør pizzasaucen over. Fordel halve baconskiver over. Riv osten på råkostjernet, og drys det over. Drys med tørret oregano, og dryp med olivenolie.
  4. Bag pizzaerne ved 225 gr. ca. 18 min.