Misosuppe med edamamebønner
En super sund og nærende suppe med masser af saltsmag fra miso og tufo, men det kræver først en tur til en asiatisk købmand.
Næringsindhold
- Energi pr. person:180 Kcal
4
Ingredienser
- 1 l dashifond (laves af 1 spsk dashigranulat og 1 lvand)
- 5 spsk miso
- 1 blok silketofu
- 2 forårsløg, skåret i ringe (gem nogle til pynt)
- 2 spsk tørret wakametang (i små stykker)
- edamamebønner (fra asiatiske butikker).
Sådan laver du misosuppe:
- Kog dashifonden og brug et par spiseskefulde til at blande i misoen, så den bliver en tynd pasta.
- Hæld misoen i dashien og rør godt.
- Skær tofuen i små tern og forårsløg i små ringe. Fordel tofu og wakametang i hver sin skål og hæld misosuppen over. Top med friske forårsløg og spis edamame-bønnerne til.